вторник, 7 април 2015 г.

Катък с червени чушки

Рецептата е взета от Love's Green Kitchen

Какво да купим?
400 гр. цедено кисело мляко
200 гр. млечна майонеза
150 гр. краве сирене
8 бр. червени печени чушки
1/2 ч.л. черен пипер
1-2 скилидки чесън
сол на вкус
½ връзка магданоз

Приготвяне
Нарязвате изпечените и обелени червени пиперки на ситно. Почиствате и пресовате скилидките чесън. Натрошавате краве сиренето или го рендосвате. Смесвате цеденото кисело мляко с майонезата. Можете да си направите домашна майонеза с 2 яйца, 200 мл. олио и 1/2 ч.л. лимонтозу. Смесете всички съставки и подправки. Оставете за 1 час в хладилника да стегне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар